Teu Ngajampe

4:00 PM

Sajak Sunda Teu Ngajampe

pentingna simpe bari teu ngajampe
tuluy-tuluyan digawe teu talangke
ngucurna rahmat ku bari depe-depe
ngajembarkeun rasa mepeling hate

Syantrie Aliefya
November 20, 2015

You Might Also Like

No comments:

Recent Comments

Join us on Facebook

join us
Powered by Blogger.